Over ons

Van jongs af aan heeft Alex al een passie voor brommers en motorfietsen! Als klein jongetje met zn vader mee naar de motorcross. In de pubertijd kocht hij zijn eerste Puch waarna nog 23 andere brommers volgden (Zundap,   ). Ook begon hij toen al met het experimenteren met custom building en spuiten van de brommers. Ook bij z’n vorige werkgevers heeft hij geregeld brommers en motoren gespoten. Waarbij juist het fijne precieze werk hem aantrok!

Alex is op 1 oktober 2013 A van Vliet Autoschade gestart. In eerste instantie was dit parttime naast zijn werk bij Oldtimer restauratie schade bedrijf  “Sleutelwerk” waar hij ook meer te maken kregen met de klassiekere motoren.

In september 2016 kwam er precies op tijd een prachtig pand vrij op de Vijf Boeken 1L in Nieuwerkerk a/d IJssel en hebben we de stap genomen om A van Vliet Autoschade in het gehuurde bedrijfspand te vestigen! Dankbaar en enthousiast zijn we gestart met het inrichten en vormgeven van het bedrijf. Onze eigen “kleur” te geven aan de schademarkt! U leest “we”, vanaf september 2016 is ook Margriet ( de vrouw van Alex) mede-eigenaar. Inmiddels werkt onze oudste zoon Bastiaan vanaf september 2019 op de zaterdagen en in de vakanties. Michel Van maakt onderdeel van ons team met zijn 12-jarige motor/brommer expertise. Hij is gespecialiseerd in oud Engelse motoren en brommers. Na de eerste jaren hard werken en investeren en regelmatig motoren/onderdelen custom of zo origineel mogelijk te hebben gespoten kwam er een stille wens om ons meer te specialiseren in het brommer/motor schadeherstel. Daarom hebben we in februari een nieuwe tak van ons bedrijf opgericht `Motor Paint Zuidplas.` We hebben al veel mooie klussen mogen doen en met een prachtige spuitcabine en goede voorzieningen is het plezierig, veilig en prettig werken!

Waar Alex zich met zijn bijna 30 jaar ervaring zich vooral richt op de uitvoerende werkzaamheden; herstelwerk, spuitwerk, onderhoud, reparaties etc. richt Margriet zich op de administratie, balie, inkoop en reclame voor haar rekening nemen En is zij het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Met elkaar dragen we zorg voor een opgeruimde en schone werkomgeving!

Motor Paint Zuidplas wil zich onderscheiden door een persoonlijke benadering, vertrouwen en transparantie.

Kijk gerust rond op de website, bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of deskundig advies!

Alex en Margriet van Vliet!